TERVETULOA UIMAAN FITPITIN KANSSA!

Luethan infon mahdollisimman huolella ennen uimaan tulemista.

 

Tunneille mukaan tarvitaan:
uima-asu, pyyhe ja uimalasit. Halutessaan voi käyttää uimalakkia tai ottaa mukaan muita uintivälineitä. Mikäli uimalasit puuttuvat voit lainata meiltä laseja tai ostaa uimalasit omaksi. Hyvät uimalasit ovat erittäin tärkeä osa onnistunutta kokemusta. Meidän ohjaajilta saat apua hyvien uimalasien valintaan. Voit tutustua uimalasi ja -väline valikoimaamme osoitteessa https://www.uintikauppa.com. Muistathan ilmoittaa etukäteen joko sähköpostitse tai suoraan ohjaajalle mikäli tarvitse uimalaseja tai muita uintivälineitä.

Avovesikursseille tarvitset mukaan: mäkäpuvun, uimarinpoijun, uimalakin, uimalasit, uimapuvun ja lämmintä vaatetta uinnin jälkeen.

Maksaminen liikuntaetuuksilla:
Jos maksat uintikurssin liikuntaseteleillä toimita setelit ensimmäisellä uintikerralla kirjekuoressa ohjaajalle altaan reunalle. Kirjoita kirjekuoreen nimesi ja summa jonka suoritat seteleillä. Maksaessasi liikuntarahasaldolla suorita maksu palveluntarjoajan nettisivulla tai mobiilisovelluksella yritykselle FitPit Oy ennen ensimmäistä uintia ja lähetä maksusta kuitti/screenshot osoitteen uimaopetus@fitpit.fi .Jos maksat osan liikuntaseteleillä/-saldolla ja osan laskulla, ole yhteydessä uimaopetus@fitpit.fi ja kerro millä summalla maksat kummankin osuuden.
HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia ja niillä ei voi maksaa perheenjäsenen uinteja.

Jos tuot lapsen tunnille:
Saavuthan paikalle ajoissa ja varaat aikaa vaatteiden vaihtoon. Voit auttaa lasta riisuutumaan ja käymään suihkussa jonka jälkeen siirrytään altaalle, jossa opettaja ottaa lapset vastaan. Kun tunti alkaa pyydämme vanhempia siirtymään pois allastilasta opetusrauhan takaamiseksi. Muistattehan käydä vessassa ennen uintia.
Muista sitoa pitkätukka kiinni poninauhalla tai käytä uimalakkia.

Tuntien korvaaminen:
Yhden uintikerran voi korvata valitsemallasi kurssilla ohjaajalta saatavalla korvauslapulla (koskee pienryhmiä ja uintikursseja). Tutustu kurssivalikoimaan osoitteessa https://www.uimaopetus.fi/uintikurssit ja pyydä ohjaajalta korvauslappu. Pitkissä sairastapauksissa ota yhteyttä uimaopetus@fitpit.fi ja toimita lääkärintodistus.

Uintipaikkojen osoitteet ja altaan tarkka sijainti:

Käpylä - Oltermannintie 8, 00620 Helsinki (Sydän- ja hengistysliiton rakennus, pääovista sisään ja allas sijaitsee kerrosta alempana. Pihassa ja tienvarressa ilmaisia pysäköintimahdollisuuksia.)

Pasila - Nordenskiöldinkatu 18B, 00251 Helsinki (Valdia kuntoutuskeskus, pääovista sisään ja allas sijaitsee kerrosta alempana. Pihassa parkkipaikkoja, ilmaiset klo 8-18 ja maksulliset klo 18 jälkeen.)

Mäkelänrinne - Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki (Mäkelänrinteen uimahalli. Uimahallilla maksullisia parkkipaikkoja.)

Lauttasaari - Isokaari 19, 00200 Helsinki (Pihassa ja kadulla on pysäköinti mahdollisuuksia)

Kauniala - Kylpyläntie 19, 02700 Kauniainen (Kaunialan sairaala, pääovista sisään, kerrosta alemmaksi, seuraa fysioterapia kylttejä. Kaunialan sairaalalla ilmaiset pysäköintipaikat.)

Kilo - Kutojantie 2E, 02630 Espoo (Kilon uimahalli, Käynti liikuntatiloihin tapahtuu kuitenkin Kutojankulman kautta. Kutojankulmalle käännyt 95-kylmäasemaa vastapäätä. Kulmassa näet Kutojantie 2E opastetaulun. Käänny opasteelta vasemmalle. Jatka ajamista parkkipaikan ympäri (lähes 360° mutka) ylös saakka. Pysäköintialue tulee eteesi ja käynti uimahalliin on edessä olevan yksi kerroksisen rakennuksen kulmalta pinkistä ovesta.)

Turku - Rehtorinpellonkatu 4. Uimahallin edessä on maksullisia parkkipaikkoja. Käynti uimahallille Ravintola Unican viereisestä ovesta.Pukeutumistilat löytyvät alakerrasta. Uimahallissa on vain yhdet pukeutumis- ja peseytymistilat. Olemme eristäneet pukeutumistiloihin naisille ja miehille omat osastot. Pesutilat ovat yhteiset, joten pesutilaan mennään uima-asu päällä. Ennen altaaseen menoa tulee käydä suihkussa. Huolehdithan, että uima-asusi on puhdas altaalle mentäessä. Saunassa voi käyttää uima-asua, mikäli uima-asun pesee huolellisesti, jotta kloori huuhtoutuu uima-asusta pois. Saunaan voi mennä myös pyyhe päälle.

Kuusijärvi - Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa (Valmentaja tavataan rannassa leikkipuiston läheisyydessä)

Kaitalampi - Kaitalampi, 02920 Espoo (Valmentaja tavataan laiturin läheisyydessä puisten pukukoppien luona Vihdintien puolella)

Hietsu - Hietaranta, 00100 Helsinki (Valmentaja tavataan rannalla kahvilan läheisyydessä missä wc:t ja pukuhuoneet)