TERVETULOA UIMAAN FITPITIN KANSSA!

Luethan infon mahdollisimman huolella ennen uimaan tulemista.

Tunneille mukaan tarvitaan:
uima-asu, pyyhe ja uimalasit. Halutessaan voi käyttää uimalakkia tai ottaa mukaan muita uintivälineitä. Mikäli uimalasit puuttuvat voit lainata meiltä laseja tai ostaa uimalasit omaksi. Hyvät uimalasit ovat erittäin tärkeä osa onnistunutta kokemusta. Meidän ohjaajilta saat apua hyvien uimalasien valintaan, tuomme aina ensimmäiselle kerralle uimalaseja ja uimalakkeja sovitettavaksi. Voit tutustua uimalasi ja -väline valikoimaamme osoitteessa https://www.uintikauppa.com.

Avovesikursseille tarvitset mukaan: mäkäpuvun, uimarinpoijun, uimalakin, uimalasit, uimapuvun ja lämmintä vaatetta uinnin jälkeen.

Mitä pitää ottaa huomioon?
Uintikurssimme järjestetään yksityisissä allastiloissa. Allastilassa saattaa olla käynnissä toisen ryhmän tunti tai mahdollisesti esimerkiksi kuntoutujia uimassa. Toivomme, että rauhoitat allastilan ja siirryt altaalle vasta kun oma kurssisi alkaa.

Jätähän tavarasi siististi pukukoppeihin ja/tai naulakoihin, jotta kaikilla olisi pukeutumistiloissa viihtyisää.

Jos tuot lapsen tunnille:
Saavu pukuhuoneseen 15 minuuttia ennen uinnin alkua ja varaa aikaa vaatteiden vaihtoon (HUOM. siirry altaalle vasta kun oma kurssisi alkaa). Voit auttaa lasta riisuutumaan ja käymään suihkussa jonka jälkeen siirrytään altaalle, jossa opettaja ottaa lapset vastaan. Kun tunti alkaa pyydämme vanhempia siirtymään pois allastilasta opetusrauhan takaamiseksi. Muistattehan käydä vessassa ennen uintia.
Muista sitoa pitkätukka kiinni poninauhalla tai käytä uimalakkia.

Tuntien korvaaminen:
Yhden uintikerran voi korvata valitsemallasi kurssilla ohjaajalta saatavalla korvauslapulla (koskee pienryhmiä ja uintikursseja). Tutustu kurssivalikoimaan osoitteessa https://www.uimaopetus.fi/uintikurssit ja pyydä ohjaajalta korvauslappu. Pitkissä sairastapauksissa ota yhteyttä uimaopetus@fitpit.fi ja toimita lääkärintodistus.

Maksaminen liikuntaetuuksilla:
1. Tee suoritus internetissä tai sovelluksessa FitPit Oy:lle
2. Ota maksusta meille kuitti / screenshot ja lähetä se osoitteeseen info@fitpit.fi
3. Tee käyttäjätunnus meidän verkkokauppaan
4. Lisäämme 24 tunnin kuluessa käyttäjätunnuksellesi saldoa kuitin mukaisen summan ja lähetämme siitä vahvistuksen sinulle
5. Varaa haluamasi kurssi verkkokaupassa
HUOM! Liikuntaetuudet ovat henkilökohtaisia ja niillä ei voi maksaa perheenjäsenen uinteja.

Uintipaikkojen osoitteet ja altaan tarkka sijainti:

Käpylä - Oltermannintie 8, 00620 Helsinki (Sydän- ja hengistysliiton rakennus, pääovista sisään ja allas sijaitsee kerrosta alempana. Pihassa ja tienvarressa ilmaisia pysäköintimahdollisuuksia.)

Pasila - Nordenskiöldinkatu 18B, 00251 Helsinki (Valdia kuntoutuskeskus, pääovista sisään ja allas sijaitsee kerrosta alempana. Pihassa parkkipaikkoja, ilmaiset klo 8-18 ja maksulliset klo 18 jälkeen.) Aulassa vastassa vartija, tervehdithän häntä ja kerrot, että olet tulossa FitPitin uintikurssille.

Mäkelänrinne - Mäkelänkatu 49, 00550 Helsinki (Mäkelänrinteen uimahalli. Uimahallilla maksullisia parkkipaikkoja.)

Kauniala - Kylpyläntie 19, 02700 Kauniainen (Kaunialan sairaala, pääovista sisään, kerrosta alemmaksi, seuraa fysioterapia kylttejä. Kaunialan sairaalalla ilmaiset pysäköintipaikat pysäköintikiekolla).

Kilo - Kutojantie 2E, 02630 Espoo (Kilon uimahalli, Käynti liikuntatiloihin tapahtuu kuitenkin Kutojankulman kautta. Kutojankulmalle käännyt 95-kylmäasemaa vastapäätä. Kulmassa näet Kutojantie 2E opastetaulun. Käänny opasteelta vasemmalle. Jatka ajamista parkkipaikan ympäri (lähes 360° mutka) ylös saakka. Pysäköintialue tulee eteesi ja käynti uimahalliin on edessä olevan yksi kerroksisen rakennuksen kulmalta pinkistä ovesta.)

Haaga - Isonnevantie 8, 00320 Helsinki (SYK uimahalli). Suomalaisen yhteiskoulun yhteydessä sijaitsevalle uimahallille voi ilta-aikaan jättää autot pihalle parkkiin. Pysäköinti on maksuton.

Turku - Rehtorinpellonkatu 4. Uimahallin edessä on maksullisia parkkipaikkoja. Käynti uimahallille Ravintola Unican viereisestä ovesta.Pukeutumistilat löytyvät alakerrasta. Uimahallissa on vain yhdet pukeutumis- ja peseytymistilat. Olemme eristäneet pukeutumistiloihin naisille ja miehille omat osastot. Pesutilat ovat yhteiset, joten pesutilaan mennään uima-asu päällä. Ennen altaaseen menoa tulee käydä suihkussa. Huolehdithan, että uima-asusi on puhdas altaalle mentäessä. Saunassa voi käyttää uima-asua, mikäli uima-asun pesee huolellisesti, jotta kloori huuhtoutuu uima-asusta pois. Saunaan voi mennä myös pyyhe päälle.

Kuusijärvi - Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa (Valmentaja tavataan rannassa leikkipuiston läheisyydessä)

Kaitalampi - Kaitalampi, 02920 Espoo (Valmentaja tavataan laiturin läheisyydessä puisten pukukoppien luona Vihdintien puolella)

Hietsu - Hietaranta, 00100 Helsinki (Valmentaja tavataan rannalla kahvilan läheisyydessä missä wc:t ja pukuhuoneet)