Aikuisten uintikurssit

FitPitin uintikursseilla pääset harjoittelemaan uintia ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Uintikurssien rungot on suunniteltu yhdessä kilpauintitaustaisten valmentajien kanssa. Kaikilla kursseilla on yksityinen allastila käytössä, joten et maksa uimahallin sisäänpääsymaksua. Katso kurssikohtaiset kuvaukset alla olevasta listasta.

Tervetuloa mukaan oppimaan.

_C4A8583.jpg

vapaauinnin ALKEET 

Mitä: Vapaauinnin perusteet ehditään käsitellä kurssilla kokonaisvaltaisesti. Harjoittelet mm. hengitystä, oikeaoppista uintiasentoa, vartalonkiertoa, käsivedon rytmitystä ja potkutekniikkaa.
Taitovaatimus: Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tekniikkaharjoittelusta, mutta toivomme, että pystyt uimaan jollakin tyylillä 50m yhtäjaksoisesti.
Paikkakunnat: Helsinki, Espoo ja Turku

vapaauinnin jatko

Mitä: Vapaauinnin jatkokurssilla syvennytään vapaauintitekniikkaan, tavoitteena tehdä uinnista taloudellista sekä ymmärrys eri vauhtialueita kohtaan.
Taitovaatimus: Pystyt uimaan 200m yhtäjaksoista vapaauintia (krooli).
Paikkakunnat: Helsinki ja Turku

vapaauinnin treeniryhmä (Easy)

Mitä: Treeni-ryhmässä pääset kasvattamaan uinti-kuntoa, harjoittelemaan taloudellista vapaauintia sekä lisäämään vauhtia uintiisi. Treeni-ryhmä soveltuu hyvin triathlonisteille, swim-run kilpailijoille sekä kuntouimareille
Taitovaatimus: Pystyt uimaan 500m yhtäjaksoista vapaauintia (krooli).
Paikkakunnat: Espoo

vapaauinnin treeniryhmä (intermediate)

Mitä: Treeni-ryhmässä pääset kasvattamaan uinti-kuntoa, harjoittelemaan taloudellista vapaauintia sekä lisäämään vauhtia uintiisi. Treeni-ryhmä soveltuu hyvin triathlonisteille, swim-run kilpailijoille sekä kuntouimareille
Taitovaatimus: Pystyt uimaan 1000m yhtäjaksoista vapaauintia (krooli) ja keskivauhtisi on alle 2:00/100m.
Paikkakunnat: Espoo

TEKNIIKKAkurssi

Mitä: Tekniikkakurssilla harjoitellaan kaikkia uintilajeja - pääpaino on kuitenkin rinta- ja vapaauinnissa. Kurssin aikana tehdään vesitaitoja, jotta koordinaatio ja oman kehon hahmotus vedessä paranee. 
Taitovaatimus: Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tekniikkaharjoittelusta, mutta toivomme, että pystyt uimaan jollakin tyylillä 25m yhtäjaksoisesti.
Paikkakunnat: Helsinki, Espoo ja Turku

TEKNIIKKAkurssi (JATKO)

Mitä: Jatkokurssilla syvennytään lajikohtaiseen tekniikka-harjoitteluun, tavoitteena taloudellinen uintityyli. Pääset kokeilemaan myös lajinomaisia käännöksiä.
Taitovaatimus: Peruskäsitys kaikista uintityyleistä sekä pystyt uimaan vähintään 200m yhtäjaksoisesti.
Paikkakunnat: TULOSSA 2020 (Espoo ja Helsinki)

UINNIN HARRASTERYHMÄ

Mitä: Harrasteryhmä haastaa sinua kaikissa lajeissa, mutta ryhmässä tunnelma on rento. Tekniikka- ja vauhti-harjoitteita tehdään kaikkiin uintityyleihin.
Taitovaatimus: Osaat uida kaikkia uintityylejä sekä pystyt uimaan vähintään 500m yhtäjaksoisesti.
Paikkakunnat: Helsinki


UINTIPAIKKAMME

 

KÄPYLÄ - OLTERMANNINTIE 8

Käpylän altaalla ei ole muita häiritsemässä harjoitusta vaan allas on vain ja ainoastaan meidän käyttöön tarkoitettu. Käpylän kursseilla uidaan 17m altaassa ja vesi on 29 asteista. Allas onkin erinomainen tekniikka-allas, koska ohjeita on miellyttävä ja helppo kuunnella.

PASILA - NORDENSKIÖLDINKATU 18

Pasilassa meillä on käytössä yksityinen allastila. Jokainen uimari saa rauhan keskittyä omaan harjoitukseensa ja koska vesi on muutaman asteen normaalia lämpimämpää on harjoitteleminen miellyttävää.

 

TURUN UIMAHALLI - rehtorinpellonkatu 4

Turun uimahallissa on käytössä 25m mittainen allas, jossa on käytössä 4 rataa. Uimahalli on rauhallinen ja sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta aivan kauppakorkeakoulua vastapäätä. Turun uinnit starttaavat 2019 tammikuussa.

KILO (Espoo) - KUTOJANTIE

Kilossa meillä on käytössä 25m pitkä allas, jossa on neljä rataa. Allastila on täysin yksityisessä käytössä kurssiemme ajan, joten treenaaminen tapahtuu rauhallisessa tilassa yleisöltä sujettujen ovien takana. 

Mikäli olet maksamassa liikuntaetuuksilla, tutustu maksuohjeisiin täältä.