Aikuisten uintikurssit

FitPitin uintikursseilla pääset harjoittelemaan uintia ammattitaitoisen valmentajan johdolla, kaikki kurssiohjaajamme ovat uineet kilpaa sekä valmentaneet uintia vähintään viisi vuotta. Uintikurssien rungot on suunniteltu yhdessä kilpauintitaustaisten valmentajien kanssa ja kurssien maksimi koko on 10 henkilöä, koska haluamme pitää ohjauksen henkilökohtaisena. Löydät kurssilla varmasti uusia näkökulmia omaan uintiisi. Keskitymme jokaiseen uimariin yksilönä ja teemme uinnin harrastamisesta hauskaa. Kaikilla kursseilla on yksityinen allastila käytössä, joten et maksa uimahallin sisäänpääsymaksua. 

Tervetuloa mukaan oppimaan.

_C4A8583.jpg

vapaauinnin ALKEET 

Vapaauinti alkeet  -kurssilla pääset harjoittelemaan vapaauinnin perusteita. Kurssilla harjoitellaan oikeanlaista uintiasentoa, kiertoa, hengitystä, käsivedon rytmitystä sekä satoja muita asioita, jotka liittyvät vapaauintiin. 

Kurssilla opit varmasti nauttimaan uimisesta enemmän innostavan ja motivoivan valmentajan johdolla. 

vapaauinnin jatko

Vapaauinnin jatkokurssit on tarkoitettu sinulle, jos olet jo käynyt alkeiskurssin tai jonkin uinnin tekniikkakurssin ja sinulla on peruskäsitys vapaauinnista. 

Kurssilla tehdään jatkotason harjoituksia. Opit uimaan vapaa-uintia taloudellisemmin motivoivan valmentajan johdolla. 

vapaauinnin treeniryhmä 

Sujuuko sinulta vapaauinnin perustekniikka? Oletko harjoitellut jo vapaauintia jonkin aikaa? Treeni-ryhmässä pääset kasvattamaan uinti-kuntoa, harjoittelemaan taloudellista vapaauintia sekä lisäämään vauhtia uintiisi. Treeni-ryhmä soveltuu hyvin triathlonisteille, swim-run kilpailijoille sekä kuntouimareille. Kurssilla käytetään erilaisia välineitä treenaamiseen, kuten lättäreitä, pullareita ja lautoja. 

Treeniryhmät on jaettu 2 tasoon: easy ja intermediate.

TEKNIIKKAkurssi

Tekniikkakurssilla harjoitellaan kaikkia uintilajeja - pääpaino on kuitenkin rinta- ja vapaauinnissa. Kurssin aikana tehdään vesitaitoja, jotta koordinaatio ja oman kehon hahmotus vedessä paranee. 

Pääset kokeilemaan eri lajien käännöksiä sekä haastamaan itsesi myös eri vauhtialueilla. Kurssin ohjaajana toimii kilpauintitaustainen ohjaaja. 

RINTAUINTIKURSSI

Kurssilla keskitytään oikeaoppisen rintauinti-tekniikan löytymiseen. Enää ei tarvitse miettiä kipeitä hartijoita uimisen jälkeen. 

Kurssi lähtee liikkeelle potkun, käsivedon ja oikean rytmin löytymisestä. Kurssi soveltuu erinomaisesti kuntouimareille ja niille, jotka haluavat löytää uinnista uuden harrastuksen. 

UINNIN HARRASTERYHMÄ

Uinnin harrasteryhmä on tarkoitettu niille, jotka osaavat jo vapaa- ja rintauinnin perustekniikat, sekä uinti on sujuvaa. Harrasteryhmä haastaa sinua monipuolisilla harjoittelilla, joita sovelletaan ryhmän tason mukaan. 

Jokainen saa henkilökohtaista palautetta ja pääsee kehittymään ammattivalmentajan johdolla, ilman paineita! Sopii kuntouimareille ja harrastajille. 

UINTIPAIKKAMME

 

KÄPYLÄ - OLTERMANNINTIE 8

Käpylän altaalla ei ole muita häiritsemässä harjoitusta vaan allas on vain ja ainoastaan meidän käyttöön tarkoitettu. Käpylän kursseilla uidaan 17m altaassa ja vesi on 29 asteista. Allas onkin erinomainen tekniikka-allas, koska ohjeita on miellyttävä ja helppo kuunnella.

PASILA - NORDENSKIÖLDINKATU 18

Pasilassa meillä on käytössä yksityinen allastila. Jokainen uimari saa rauhan keskittyä omaan harjoitukseensa ja koska vesi on muutaman asteen normaalia lämpimämpää on harjoitteleminen miellyttävää.

 

TURUN UIMAHALLI - rehtorinpellonkatu 4

Turun uimahallissa on käytössä 25m mittainen allas, jossa on käytössä 4 rataa. Uimahalli on rauhallinen ja sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta aivan kauppakorkeakoulua vastapäätä. Turun uinnit starttaavat 2019 tammikuussa.

KILO (Espoo) - KUTOJANTIE

Kilossa meillä on käytössä 25m pitkä allas, jossa on neljä rataa. Allastila on täysin yksityisessä käytössä kurssiemme ajan, joten treenaaminen tapahtuu rauhallisessa tilassa yleisöltä sujettujen ovien takana.