Uinti painotteiset kerhot - turvallinen oppimisympäristö koulu päivän jälkeen

FitPit järjestää lapsille uinti- ja liikuntakerhoja Helsingin Käpylässä. Me tarjoamme lapselle turvallisen ympäristön oppia lisää uinnista, hauskoja osioita unohtamatta. Uintikerhossa jokaisella kerralla on oma teemansa. Kerrat koostuu uimakoulu/uintitekniikka osiosta, temppuradasta ja vapaasta uintihetkestä. Uintikerho tarjoaa myös lapsille paljon erilaisia uintivälineitä käyttöön.

 
 
uima_69.JPG
uinti.happy.jpg
DSC_0113.jpg

uintikerho käpylässä

Uintikerhot järjestetään Käpylän uima-altaalla (Oltermannintie 8). Uima-allas on vain kerholaisten käytössä, joten kerhon aikana ei ole häiriötekijöitä ja lapset pääsevät vapaasti nauttimaan uimisesta ja liikkumisesta. 

Mitä kerhoissa sitten tehdään? Kaikilla uintikerroilla harjoittelemme vesitaitoja ja uinnin tekniikkaa. Harjoittelu osion jälkeen lapset pääsevät sukeltelemaan renkaita, ylittämään esteitä, sukeltamaan portteja sekä kokeilemaan muita temppurataan kuuluvia osioita. Lopuksi lapsilla on vapaata uintia, jonka aikana lapset saavat vapaasti kokeilla erilaisia välineitä (räpylät, pötköt, uintilaudat, sukellusrenkaat ym)

Uintikerhon tavoite on tarjota lapsille miellyttävä uinti- ja liikuntahetki ohjatusti. Kerhon aikana lapsen uimataito vahvistuu ja luottamus omiin taitoihin vedessä kehittyy, hauskuutta ja iloa unohtamatta! Pelatessa lapsen motoriset sekä lapset pääsevät tutustumaan oman ikäisiin kavereihin. 

Uintipainotteiset kerhot soveltuvat 6-12-vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vähintään 10m. Uinnin opettelu tapahtuu syvässä vedessä, mutta uinnissa voi käyttää EasySwim-liivejä aluksi apuna. Lapset jaetaan tason mukaisiin ryhmiin ja jokainen pääsee harjoittelemaan itselle sopivia harjoitteita. Lapsen ei siis tarvitse olla uimataitoinen, jotta voi osallistua kurssille. 

Ajankohta: 
UINTIKERHO 2, KÄPYLÄ - Keskiviikkoisin 15.10-17.12.2018 klo 15.00-15.45

Hinnasto:
10x - 145€
1x - 20€
 

 

Ilmoittaudu mukaan: 

Huoltajan nimi *
Huoltajan nimi
Lapsen nimi *
Lapsen nimi
Lapseni osallistuu: *
Olen kiinnostunut hankkimaan
Maksutapa *
Hyväksyn FitPit Oy:n tietosuojaselosteen *
Voidaksesi osallistua opetukseen sinun on hyväksyttävä tietosuojaselosteemme www.fitpit.fi/tietosuojaseloste
Haluan saada FitPitin uutiskirjeen kuusi kertaa vuodessa *
Uutiskirje sisältää uinti-vinkkejä sekä tarjoukset tuleville kuukausille