Uinnin pienryhmät

Järjestämme touko-kesäkuussa suosittuja uinnin pienryhmä -kursseja lapsille ja aikuisille. Pienryhmässä harjoitteleminen on intensiivistä ja pystymme antamaan henkilökohtaista palautetta juuri sinulle. Pienryhmään otetaan korkeintaan kolme henkilöä. Kesäkuun pienryhmiä järjestetään Helsingissä ja Espoossa. Kursseja varten olemme varanneet oman yksityisen allastilan, joten yleisöuintia ei uima-altaalla tapahdu samaan aikaan ja sinun ei tarvitse maksaa uimahallin sisäänpääsymaksua. 

Pienryhmässä harjoitteleminen on lähes yhtä tehokasta kuin yksityisopetus ja sinulla on mahdollisuus esittää toiveita ohjaajalle. Kesän pienryhmät ovat 3 kerran mittaisia kursseja.

Hinnat (sisältävät uimahallin sisäänpääsymaksun):
3x 135€ 
6x 220€
9x 300€

Kurssipaikat:
HELSINKI, Oltermannintie 8
ESPOO, Kutojantie 2

_C4A8583.jpg

AIKUISTEN VAPAAUINNIN PIENRYHMÄt

Intensiivi-kurssin aikana tavoitteena on ymmärtää vapaauinnin perus ajatus ja löytää keinot taloudelliseen uintiin. Kurssin aikana tehdään harjoitteita ryhmässä sekä jokainen saa henkilökohtaista palautetta omasta uinnistaan. 

Vapaauinnin pienryhmät on jaettu kahteen tasoon: vapaauinnin alkeet ja vapaauinnin jatko. Alkeis-tunneille ei vaadita aikaisempaa vapaauinti kokemusta.

Jatko-kurssille osallistuessasi toivomme, että olet käynyt jonkin uinti-kurssin aikaisemmin ja pystyt uimaan vähintään 50m yhtäjaksoista vapaauintia. 

_C4A8239.jpg

AIKUISTEN tekniikka-uinnin PIENRYHMÄt

Tekniikka-kurssin aikana harjoittelemme vapaa-, rinta- ja selkäuinnin perus-tekniikkaa. Kurssilla käymme läpi intensiivisesti kolmen eri uintilajin alkeita, jotta jokainen löytää omaan harjoitteluun uutta ajatusta ja intoa. 

Kurssin tavoitteena on myös lisätä ymmärrystä vartalon asennon ja hengitystekniikan merkityksestä uintiin.

Tekniikkakurssille ei tarvita aikasempaa kokemusta uinnista, mutta vaadimme vähintään 50m uimataidon. 

kid-673584_1280.jpg

LASTEN UINNIN PIENRYHMÄt

Lasten pienryhmät ovat jaettu iän ja tason mukaisiin ryhmiin. Kurssit järjestetään Oltermannintiellä, jossa uima-altaan vesi on +30 näin lapset pääsevat nauttimaan vedestä ilman palelemista.

Alkeisryhmän tavoitteena on saavuttaa luottamus veteen. harjoittelemme alkeisryhmässä sukeltamista, liukumista, kelluntoja ja alkeisuinti-tyylejä. Alkeiskurssille ei vaadita aikaisempaa uimakoulu kokemusta. 

Alkeisjatko-ryhmän tavoitteena on vahvistaa uimataitoa ja kehittää lapsen vesitaitoja. Alkeisjatkoryhmään vaaditaan 10m uimataito ja sukellus. 

Tekniikka-ryhmässä harjoitellaan vapaa- selkä- ja rintauinnin alkeistekniikkaa. Kurssille vaaditaan 100m uimataito. 

Pienryhmässä uiminen on kuitenkin lapsen henkilökohtaista taitotasoa kunnioittavaa, koska pystymme keskittymään jokaisen lapsen tarpeisiin.