Triathlon

Uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälaji triathlon on saavuttanut suuren suosion Suomessa viime vuosien aikana. Erimittaisissa kilpailuissa uinnin, pyöräilyn ja juoksun osuudet vaihtelevat, esimerkiksi täysmatkalla uintia kertyy 3,8 kilometriä, pyöräilyä 180 kilometriä ja juoksua täyden maratonin verran. Sen sijaan sprinttimatkalla uidaan 750 metriä, pyöräillään 20 kilometriä ja juostaan viisi kilometriä. Tähän väliin mahtuu vielä perusmatka eli olympiamatka ja puolimatka.

Oli tavoitteesi triathlonin suhteen sitten uuden harrastuksen aloittaminen, terveellisen elämäntavan ylläpito tai johonkin edellä mainituista kisoista osallistuminen, FitPitiltä löytyy varmasti sinulle sopiva ratkaisu.

 
 
swimming-823717_1280.jpg

UintiKurssit

Triathlonisteille suunnatuilla kursseilla pääset treenaamaan lajia yhdessä muiden lajista kiinnostuneiden kanssa. Triathlon-kurssit on suunniteltu yhdessä triathlonistien ja triathlonvalmentajien kanssa. 

Triathlon-kurssien ajatuksena on luoda uusia ajattelutapoja omaan treenaamiseen, löytää uusia vinkkejä tekniikkaan ja motivoida oma-aloitteiseen harrastamiseen. Triathlon-kurssien ryhmäkoko on aina alle kymmenen jotta opetuksessa ja harjoittelussa voidaan taata yksilöllisyyden ja laadun säilyminen. 

DSC_0515.JPG

JUOKSUKURSSIT

FitPitin juoksukurssit starttaavat syyskuussa 2018. Juoksukurssit ovat jaettu kahteen eri ryhmään tason ja juoksukunnon mukaan. 

Juoksukursseja järjestetään Hietsussa ja Pirkkolassa, Helsingissä. Kurssien aikana käymme läpi juoksutekniikkaa, teemme erilaisia tekniikka harjoitteita ja paneudemme eri vauhtialueisiin. 

Jokainen saa harjoitella oman kunnon mukaisesti. Tervetuloa!
 

_C4A2062.jpg

VALMENNUSRYHMÄT

FitPitin valmennusryhmässä voit treenata ryhmän kanssa 2-3 kertaa viikossa. Jokaisella valmennusryhmällä on oma päävalmentaja, joka tekee omalle ryhmälle treenaamisen tueksi harjoitusohjelmat.

FitPitin harjoitusryhmissä pääset kuitenkin soveltamaan treenejä tasosi mukaan! Mikäli ryhmä tuntuu liian helpolta/vaikealta voidaan esimerkiksi uinti tai juoksu tehdä toisessa sinulle sopivassa ryhmässä. Valmennusryhmät ovat suunnattu aloittelijoille tai vasta muutaman vuoden treenanneille. Saatavilla PK-seutu.

 

etävalmennus

FitPit tarjoaa etävalmennusta matkallesi kohti triathlon-kisaa . Ohjelmat auttavat sinua pysymään tavoitteessa ja valmentajamme ovat vain sähköpostiviestin päässä. Etävalmennuksessa ei ole väliä asutko Helsingissä, Oulussa tai vaikkapa ulkomailla.

Valmennus sisältää selkeät yksilölliset harjoitusohjelmat tavoitettasi silmällä pitäen. Etävalmennus-paketit tuovat palvelut suoraan kotiisi. Valmennuksen avulla pääset hyvin alkuun ja tarvittaessa voit täydentää pakettiasi henkilökohtaisilla tapaamisilla. Muista tällöin tarkistaa meiltä valmentajan saanti omalle asuinpaikkakunnallesi.

Uintikurssi.jpg

avovesi

Avovesiuinti eroaa allasuinnista monella tapaa ja näillä kursseilla pääset tutustumaan avovesiuinnin saloihin ammattilaisen opastuksella. Tiesitkö, että avovesiuintia suositellaan aina tekemään porukassa, jotta uinti on turvallista? 

Kurssilla opit uimaan paremmalla tekniikalla ja kehittämään rentoa, taloudellista tapaa uida avovedessä. Valmentajana toimii avovesiuinnin ammattilainen. Avovesiuinnin kurssimme ovat kolmen kerran mittaisia intensiivikursseja. 

unspecified.jpeg

henkilökohtainen valmennus

Tuntuuko, että triathlonin uintiosuus jumittaa paikallaan vai onko tekniikassa isoja puutteita? Onko tukiharjoitteiden löytäminen yksin haastavaa? Henkilökohtainen valmentaja takaa tuloksia altaassa ja kuivalla maalla! Me auttamme sinua löytämään ratkaisut treenaamisesi tasapainottamiseen ja lähdemme kehittämään yhdessä sinulle sopivaa treenitapaa.

Valmentaja tulee sinun luoksesi sinulle sopivalle paikkakunnalle (saatavilla pääkaupunkiseudulla) ja sinulle sopivana ajankohtana. Intensiivinen 45 minuutin opetussessio tarjoaa sinulle uusia apuvälineitä triathlon-harrastukseesi kokeneiden valmentajiemme parissa.