Lasten uimakoulut

Lasten uimakouluja järjestetään Helsingissä (Oltermannintie ja Nordenskiöldinkatu), Kauniaisissa (Kylpyläntie) ja Espoossa (Kutojantie). Lasten ryhmäkoot ovat maltilliset (max 8hlö), jotta ohjaus säilyy laadukkaana ja henkilökohtaisena. Kursseille ei tarvitse ostaa uimahallin sisäänpääsymaksua. FitPitin uintikurssit järjestetään altaalla, jossa ei ole yleisöasiakkaita samaan aikaan! Vesi on Kaunialassa, Käpylässä ja Pasilassa 30 asteista eli normaalia uima-allasvettä lämpimämpää, jonka vuoksi vedestä nauttiminen on lapselle helpompaa. 

kurssivalikoima:

Alkeet
Alkeis-ryhmässä harjoitellaan sukeltamista, kellumista, liukua sekä alkeisuinteja. Uintikurssi on nopea tapa oppia ja pienet ryhmäkoot takaavat henkilökohtaisen ohjauksen. Käpylässä uima-altaan vesi on +30 astetta, joten lapsella ei kulu energiaa palelemiseen. Kurssilla ollaan altaassa 40min kerralla, joten ehdimme tehdä paljon toistoja. Opettelu alkaa leikin kautta ja tavoitteenamme on antaa lapselle paljon onnistumisen kokemuksia!

Kurssille ei tarvitse aikasempaa uimakoulu kokemusta. Toivomme kuitenkin, että lapsi on 4+ vuotta.

Alkeisjatko
Alkeisjatko kurssilla on tavoitteena opettaa lapsi pärjäämään syvässä vedessä. Vahvistamme kurssin aikana alkeis-uimataitoa hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden avulla. 

Taitovaatimus: sukeltaminen, liukuminen ja hyppy altaaseen. 

Alkeistekniikka
Alkeistekniikka kurssilla on tavoitteena opettaa lapsi pärjäämään syvässä vedessä. Vahvistamme kurssin aikana alkeis-uimataitoa hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden avulla. 

Taitovaatimus: 15m uimataitoa vatsallaan ja selällään sekä hyppy altaaseen.

Tekniikka
Tekniikka ryhmässä harjoittelemme vapaa- rinta- ja sekäuinnin perusteita. Teemme paljon vesitaitoja, jotta lapsen motoriset taidot kehittyvät vedessä. 

Taitovaatimus: 50m yhtäjaksoinen uinti

Harraste-kilpa
Harraste kilparyhmä on suunnattu niille, jotka osaavat jo uida vapaa-, rinta- ja selkäsuintia. Kurssin ajatuksena on syventää uimataitoa ja parantaa lajikohtaista tekniikkaa. Tämä on kiva ja miellyttävä paikka lapselle harrastaa uintia!

Taitovaatimus: vähintään 200m yhtäjaksoista uintia.

Ilmoittaudu mukaan:

BigStars.jpg
DSC_0113.jpg
uima_53-2.jpg