Lasten pienryhmäopetus

 
Lasten pienryhmä3.jpg
Lasten pienryhmä1.jpg

FitPitin uinnin pienryhmäopetus tarjoaa lapselle tehokkaan keinon uinnin oppimiseen, lapsen ehdoilla. Lasten pienryhmät ovat uinninopetuspalveluidemme suosituin tapa harjoitella uinnin alkeet. Pienryhmä muodustuu kahdesta lapsesta mikä takaa sen, että opettajalla on aikaa jokaisen valmentamansa lapsen henkilökohtaiseen opastukseen. Koska lapselle opettelu isoissa ryhmissä saattaa olla välillä haastavaa, lähestymme jokaista lasta yksilöllisesti opetuksessamme. Pienryhmässä opetus on toiminnallista, tehokasta ja lasten mielestä mielekästä.

(HUOM! Jotta pienryhmät toteutetaan, tulee ryhmään osallistua kaksi lasta. Näet varaustilanteen jokaisen ryhmän kohdalla erikseen.)

 

FitPit Alkeisuinti (2hlö) / 4-7-vuotiaat

4-7 vuotiaiden alkeisuinnin tunnit ovat tarkoitettu uimataidottomille lapsille alle kouluikäisille lapsille. Kurssilla otetaan haltuun uimataidon alkeet ja opetellaan sukeltamaan sekä liikkumaan vedessä eri tavoilla. Lasten pienryhmissä toistomäärät ovat todella suuret, joten tuloksia saavutetaan nopeasti. Kurssi soveltuu aloittelijoille. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen lapsi luottaa veden kantavuuteen ja hallitsee ison altaan uimataidon.


 

FitPit Alkeisuinti (2hlö) / 7-10-vuotiaat

7-10 vuotiaiden alkeisuinnin tunnit ovat tarkoitettu uimataidottomille kouluikäisille lapsille. Kurssilla otetaan haltuun uimataidon alkeet. Opettelemme sukeltamaan ja liikkumaan vedessä eri tavoilla. Lasten pienryhmissä toistomäärät ovat todella suuret, joten tuloksia saavutetaan nopeasti. Kurssi soveltuu aloittelijoille. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen lapsi luottaa veden kantavuuteen ja hallitsee ison altaan uimataidon.
 

FitPit Alkeisjatko / Tekniikkauinti (2hlö)

Tekniikka-tunnit ovat ison altaan tunteja ja lapsen uimataidon minimivaatimus tekniikkatunnille on 10 metriä. Tekniikkatunneilla harjoitellaan vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteita sekä harjoitellaan uusia vesi-taitoja, kuten liukumista, pystysukeltamista ja kuperkeikkoja. Kurssin tavoite on saavuttaa lajien perustekniikat sekä 200 metrin yhtäjaksoinen uinti.