Lasten 3x intensiivikurssit

Järjestämme intensiivikursseja, jotka ovat kolmen kerran mittaisia. Kurssille osallistuu maksimissaan 8 lasta, jotta opetus säilyy henkilökohtaisena. 

Kurssit järjestetään yksityisellä altaalla, joten sinun ei tarvitse miettiä muiden katseita. Uintipaikat sijaitsevat Helsingissä (Oltermannintie) ja Espoossa (Kutojantie). Meidän kursseilla saat olla oma itsesi ja jokainen uimari huomioidaan. Tutustu alla laajaan kurssivalikoimaan ja löydä lapsellesi sopiva kurssi. 

Hinnasto (huom. uimahallin sisäänpääsymaksu sisältyy hintaan):
3x 65€
6x 120€
9x 155€
 

Alkeet - kurssi
Uinnin alkeet kurssilla sinun ei tarvitse osata mitään! Me opetamme sinut ymmärtämään vettä. Kurssin tavoitteena on luoda luottamus veteen ja oppia sukeltamaan. Kurssilla harjoitellaan uinnin sukeltamista, liukumista, potkimista, kelluntaa ja muita vesitaitoja. Intensiivikurssilla lapsi pääsee kokeilemaan olisiko uinti mukava harrastus ilman pitkää sitoutumista. Luvassa paljon leikin ja ilon kautta harjoittelua ammattitaitoisessa ohjauksessa.

Jatko - kurssi
Uinnin jatkokurssilla on vaatimuksena sukeltaminen, muuta ei tarvita. Kurssilla harjoitellaan alkeisuintityylejä, kelluntoja, liukumista, potkutekniikkaa ja vesitatioja. Jatkokurssilla harjoitellaan vielä paljon leikin kautta, jotta lapsi oppii nauttimaan vedessä olemisesta. Kurssin aikana käydään kokeilemassa syvää vettä.  

Alkeistekniikka - kurssi
Alkeistekniikka kurssilla on tavoitteena opettaa lapsi pärjäämään syvässä vedessä. Vahvistamme kurssin aikana alkeis-uimataitoa hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden avulla. 
Taitovaatimus: 15m uimataitoa vatsallaan ja selällään sekä hyppy altaaseen.
HUOM! Opetus järjestetään syvässä altaassa, mutta käytämme kurssilla apuvälineitä uinnin opetteluun. 

Tekniikka - kurssi
Tekniikka ryhmässä harjoittelemme vapaa- rinta- ja sekäuinnin perusteita. Teemme paljon vesitaitoja, jotta lapsen motoriset taidot kehittyvät vedessä. Pääsemme myös kokeilemaan perhosuinnintekniikka.
Taitovaatimus: 50m yhtäjaksoinen uinti

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella! (Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumalla hyväksyt FitPitin sopimusehdot.

Lisätietoa kursseista voit kysellä uimaopetusvastaavalta:
uimaopetus@fitpit.fi tai p. 050 5200023

DSC_0113-2.jpg
uima_45-2.jpg
uima_70-2.jpg
DSC_0090-2.jpg