Katja Kokko ja FitPit Oy järjestävät elämysliikuntaa syyskuun 2018 ensimmäisellä viikolla (1-8.9) täydellisyyttä hipovissa puitteissa Sisiliassa - lähde keskittymään omaan hyvinvointiisi ammattilaisten opastuksella.

Sisilia on Italian kaunis saari ja tunnettu erityisesti puhdasvetisistä rannoistaan sekä upeasta luonnostaan. Saari on täynnä antiikin aikaisia raunioita ja nähtävyyksiä, joista tunnetuin on kuitenkin tulivuori Etna. Jooga- ja uintiaktiviteetit tapahtuvat luksusvillan upeissa tiloissa, Trabian kylässä, Trabian kylä on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Palermosta. Huvila sijaitsee meren välittömässä läheisyydessä, joten pääset nauttimaan myös luonnonvedestä. 

Huvilassa on päärakennuksen lisäksi kolme lisärakennusta ja kokonaisuutta täydentää puutarhamainen oma piha-alue, jonka kolme uima-allasta yhdistyvät vesiputouksella. Kaikista rakennuksista löytyy oma keittiö ja ulkona grillaamisen mahdollistaa BBQ-grilli sekä useampi ulkoruokailuterassi.

 

VILLA CECILIA TRABIA (video)

DSC_2352.jpg

Joogasta nautitaan päivittäin Katja Kokon inspiroivassa ilmapiirissä

Katja Kokko on aloittanut astangajoogan säännöllisen harjoittelun vuonna 2009. Hän on harjoitellut lukuisten tunnettujen astangajoogaopettajien kanssa, joista tärkeimmät hänen joogapolullaan ovat olleet Petri Räisänen, Juha Javanainen, Eddie Stern, Charlie Taylor-Rugman sekä hänen nykyinen opettajansa Magnus Appelberg, jonka mentoroitavana Katja aloitti astangajoogan ohjaamisen ja oppilaiden avustamisen vuonna 2014. Joogafilosofiaa Katja on opiskellut Måns Broon ja Juha Javanaisen kanssa.

Katja aloitti omien astangajoogakurssien pitämisen vuonna 2015. Kursseista tuli nopeasti niin suosittuja, että tuntimääriä oli pakko lisätä. Katja ohjaa astanga- ja yin joogaa arki-iltaisin joogasali Hyvinvoimalassa Helsingin Punavuoressa. Hänelle on tärkeintä opettamisessa luoda saliin rento ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaisella oppilaalla on turvallinen olla juuri omana itsenään ja löytää joogan ilo.

Katja osallistuu säännöllisesti muutaman kerran vuodessa hänelle tärkeimpien opettajien kursseille ja retriiteille Suomessa sekä ulkomailla oppiakseen lisää sekä itse oppilaana että myös opettajana harjoituksesta, joka on elämän mittainen.

IMG_1581.jpeg

Altaalla etsitään uinnin flow-tilaa Laura Mannisen positiivisessa seurassa

FitPit Oy:n päävalmentaja Laura Manninen on perustanut yrityksen täysin hänen intohimostaan vettä kohtaan. 11 vuoden kokemuksella kilpauinnista Laura on intohimoinen vesiurheilija, laitesukelluksen rakastaja sekä nykyään myös avovesi- ja triathlontreenailija.

Kilpauintiopetuksen lisäksi Laura on opettanut vauvoista vanhuksiin kaikkia mahdollisia kursseja, valmentanut triathlonisteja ja järjestänyt elämyksellistä vesiliikuntaa kaiken ikäisille. Hän pyrkii jatkuvasti kehittämään ammattitaitoaan eteenpäin ja tällä hetkellä opiskelee ammattivalmentajaksi, jotta pystyisi syventymään kokonaisvaltaiseen urheiluun entistä paremmin. Laura on opiskellut liikuntamatkailua ja onkin järjestänyt erilaisia elämysmatkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lauran mielestä palkitsevinta on nähdä onnistuminen uuden oppimisesta ja hän pyrkiikin jokaisella kerralla saavuttamaan uusia oppimisen kokemuksia.


Alustava aikataulu:
 

La 1.9.
Saapuminen Trabiaan
Majoittuminen
18-20 tutustuminen villaan ja kylään

Su 2.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/vapaauinnin tekniikka
14-15 lounas

Ma 3.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/rintauinnin tekniikka
14-15 lounas
16-17 yin jooga

Ti 4.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/vapaauinnin tekniikka
14-15 lounas

Ke 5.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/rintauinnin tekniikka
14-15 lounas
15.30-16.30 yin jooga

To 6.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/sekauinti
14-15 lounas
16-17 vesijumppa

Pe 7.9.
7-7.30 hedelmiä ja kahvia
8-10 astangajooga
10-11 aamiainen
12-14 uinti/kaikki lajit
14-15 lounas
19- yhteinen viikon päätös

La 8.9.
Kotiinlähtö, check-out klo 12 mennessä

 

Lisätiedot

Hintatiedot:
Palvelut 850 €/hlö (astangajooga, yin jooga, uintikurssit, sis. ohjelmaan kuuluvat ateriat).
Mahdollisuus majoitukseen Villassa alkaen 800 €/hlö. ja katso tarkemmat vaihtoehdot ilmottautumislomakkeelta
 

Lisäpalvelut:
Lentokenttä kuljetus
Jooga matto
Uintivarusteet (esim uimalasit)
Yksityinen uinninopetus

Tiedustelut:
info@fitpit.fi
p. 050-5200025/Laura Manninen
Ilmoittaudu tästä

 

Maksu- ja muut ehdot:
Joogaa ja uintia Sisiliassa järjestetään, mikäli ryhmässä on vähimmäismäärä osallistujia (14).

Voit varata palvelut internetsivujemme kautta alla olevalla lomakkeella, soittamalla, lähettämällä sähköpostia. Lähetämme sinulle varausmaksun (300€) ilmoittautumisen jälkeen, jonka eräpäivä on 14 vuorokauden kuluttua. Mikäli ohjelma peruuntuu Fitpitin toimesta, palautetaan varausmaksu asiakkaalle. Ohjelma vahvistetaan sähköpostitse heti kun ryhmä on koossa, jonka jälkeen lasku loppuerästä lähetetään sähköpostilla. Loppulasku erääntyy 45 vrk ennen ohjelmaa. Pidätämme 200€ varausmaksusta ja 10€ toimistokuluja, mikäli asiakas peruuttaa muun kuin ylivoimaisen esteen vuoksi.

Ilmoita peruutuksesta meille viipymättä ja liitä mukaan lääkärintodistus, vakuutusyhtiön selvitys, poliisin lausunto tai vastaava luotettava kirjallinen selvitys. Mikäli asiakas peruuttaa osallistumisensa muun kuin ylivoimaisen esteen sattuessa alle 35vrk ennen ohjelmaa, veloitamme asiakkaalle vahvistetuiden palveluiden summasta 50%. Huomaa myös, että FitPitillä on myös oikeus peruuttaa varauksesi, ellei varaus maksua ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Huomioithan, että sinulla on voimassa oleva vakuutus. FitPit Oy pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin.


VILLA CECILIA TRABIA

Trabian kylässä sijaitseva luksushuvila tarjoaa mitä upeimmat puitteet rentoutumiselle ja itseensä keskittymiselle. Päärakennuksesta sekä kolmesta lisärakennuksesta koostuva huvilakokonaisuus tarjoaa hulppeat puitteet harjoitteluun. Kokonaisuutta täydentää puutarhamainen piha-alue, jossa muun muassa kolme uima-allasta yhdistyvät vesiputouksella. Sijainnista ei myöskään ole tässä kohteessa tingitty - lähin ranta löytyy 50m päästä ja Trabian muut palvelut kävelyetäisyyden päästä.

Huvilarakennuksia ympäröivä piha-alue hehkuu rauhallisuutta ja käytössämme on koko villan luksus tilat. Vesiputouksella yhdistyvä allasalue muodostuu pääaltaasta (20x8m), 12 hengen porealtaasta sekä lasten altaasta (6x3m). Allasalueen viihtyvyyttä lisää aurinkotuolit, puutarhakalusteet sekä mukavasti varjoa tarjoavat palmupuut. Viimeistelty puutarhamainen piha tarjoaa mukavasti tilaa koko seurueelle.