TIIMI:

 
 
Aluksi yritin itsenäisesti parantaa uintia, mutta päätös yksityistunneista oli todella kannattava. Vuosi sitten sain tuskaisesti uitua 750m 16minuuttiin ja olin täysin loppu ennen pyöräilyä. Pari viikkoa sitten Kiskossa 1500m rentoa uintia 27min! Opetuksen kautta tekniikka ja harjoittelu on kehittynyt, eikä uinti ole enää välttämätön paha triathlonistille. Parasta opetuksessa on ollut henkilökohtainen paneutuminen harjoitteisiin ja menetelmiin, jotka sopivat minulle.
— Timo
Ennen uimaopetusta pystyin uimaan 25m vapaauintia ja olin kamalan hengästynyt. 6 uintikerran jälkeen pystyin uimaan 2km yhtä soittoa :)
— Kari
Laura on loistava ja sympaattinen ammattilainen. Hänellä on nopea tilannetaju ja kyky muuttaa asioita, jos homma ei suju. Näitä hänen taitojaan on tarvittu paljon pelkojeni voittamisessa ja tekniikan opiskelussa. Vapaauinnin harjoituksemme jatkuvat syksyllä ja voin todella lämpimästi suositella häntä. Kiitos Laura!
— Siru
Triathlonuransa alkutaipaleella auttavalle uimarille kullanarvoisia tekniikkavinkkejä ja tsemppiä antanutta Lauraa voin suositella (ja olen suositellutkin) kenelle vaan. Ystävällinen ja osaava opettaja.
— Saija
Kiitos Laura uimaopetuksestasi 8-vuotiaalle lapselleni. Olen kiitollinen siitä, että osaat lukea hienosti lapsen luonnetta ja sitä kautta uimaan opettelu syntyi kun itsestään. Eipä uimakertoja montaa tarvittu kun jo uitiin selkää ja hypittiin altaaseen. Kreetalla juhannusviikko meni altaassa polskien ja sukeltaen.
— Tanja P.
Päätös yksityisuntien ottamisesta on ollut yksi elämäni parhaista päätöksistä. Olen ollut aina huono uimaan ja pelännyt vettä, mutta jo ensimmäisellä yksityistunnilla pääsin yli pelostani. Lauran avulla olen oppinut paljon uutta uintitekniikoista ja olen jopa alkanut nauttimaan uimisesta. Suosittelen todella lämpimästi yksityistunteja Lauran kanssa!
— Ansku
Olen saanut paljon hyviä neuvoa ja uinti tekniikkani on kehittynyt matkan varrella. Suosittelen Laura lämpimästi uimaopettajaksi. Nyt uskallan mennä veteen ja tiedän pärjääväni. Olen oppinut Lauran neuvojen avulla uimaan koirauintia, vapaauintia ja alkeisrintauintia. Aion jatkaa Lauran kanssa niin pitkä, että kaikki uimiset osa-alueet ovat kunnossa. Kaiken lisäksi Laura on hyvä opettaja, neuvonantaja, asiantuntija ja kärsivällinen. Kiitos opetuksestasi. Sinua tulen suosittelen kaikelle. Kiitos vielä kerran kaikesta.
— Koffi
Lähes täysin uimataidoton kaveri löysi yhdestä kerrasta tekniikan ja ennenkuulumattoman uinti-innostuksen. Kiitos siitä. Nyt parin kerran jälkeen etsitään itsekseen uintikuntoa ja sitten hienosäädetään. Vahva suositus!
— Ilari L.
Viime viikko olin Costa del Solissa espanjassa ja nyt Giblartarissa, on uitu kokoajan ja nautittuu vedestä ja uimisesta. Tämä kaikki on ollut sinun ansiosta. Kiitos Laura, olet erinomainen opettaja!
— Marouf