FitPit logo.png
 
ewsrmiUA.jpeg
 

FitPit on Suomen johtavia uinti- ja triathlonalan yrityksiä

Vuonna 2015 perustettu FitPit on opettanut uintia, juoksua ja liikuntaa jo yli viidelle tuhannelle ihmiselle. Joukkoon mahtuu niin uimataidottomia ja vesipelkoisia lapsia kuin aikuisiakin, kilpauimareita, triathlonisteja, uinnin harrastelijoita, poliisikouluun pyrkijöitä ja kaikkea siltä väliltä, kaikista ikäryhmistä. Uinti ja vesiurheilu sopiikin todella monelle ja hyödyt ovat erittäin mittavat. Triathlon puolestaan sopii kuntoilumuodoksi jokaiselle ja treenaaminen on miellyttävän monipuolista.

 
uinninopetusta-ulkona-fitpit
 

Suomessa pelkästään on 200 000 uimataidotonta yli 15-vuotiasta. Uinti on hyvä kuntouttava laji koska se on lempeä nivelille. Uinnin harjoittelu kehittää hengitystekniikkaa, parantaa kehonhallintaa, nopeuttaa verenkiertoa ja hyvä uimataito voi joskus jopa pelastaa oman tai jonkun muun hengen. 

FitPit on kehittänyt innovatiivisia ja hauskoja tapoja harjoitella uintia ja vesiurheilua.

Ota yhteyttä ja tule kokemaan FitPitin ainutlaatuinen ja nuorekas tiimi, jonka toimintaan et taatusti tule pettymään.

 

 

Uinnin pienryhmäopetus

 
Aikuisten pienryhmä.jpg

Aikuisten pienryhmät

Pienryhmäopetuksessa saavutetaan tuloksia tehokkaasti kahden hengen porukassa. Opetus sopii niin kuntouimareille kuin triathlonisteille ja vasta-alkajillekin. Harjoittelu tapahtuu ammattivalmentajan opastuksella Helsingissä ja Espoossa.
 

Lasten_pienryhmä.jpg

Lasten pienryhmät

FitPitin kahden hengen pienryhmät tarjoavat tehokkaan mutta hauskan tavan oppia uintia. Lapsen ja valmentajan luottamussuhteella ja isoilla toistomäärillä tuloksia saavutetaan nopeasti. Kursseilla edetään lapsen ehdoilla ja opettajiemme suurella ammattitaidolla.

 
 
 

Yksityinen uinninopetus

Yksityinen_uinninopetus.jpg

Yksityinen uinninopetus on ollut valikoimassamme alusta lähtien, tämä opetusmuoto takaa tuloksia nopeasti. Uinninopettaja/valmentaja on altaassa vain sinua varten.

Opetusta on tarjolla Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 
Avovesi.jpg
 

Triathlon

Uinnin, pyöräilyn ja juoksun yhdistelmälaji triathlon on saavuttanut suuren suosion Suomessa viime vuosien aikana. Erimittaisissa kilpailuissa uinnin, pyöräilyn ja juoksun osuudet vaihtelevat, esimerkiksi täysmatkalla uintia kertyy 3,8 kilometriä, pyöräilyä 180 kilometriä ja juoksua täyden maratonin verran. Sen sijaan sprinttimatkalla uidaan 750 metriä, pyöräillään 20 kilometriä ja juostaan viisi kilometriä. Tähän väliin mahtuu vielä perusmatka eli olympiamatka ja puolimatka.

Triathlon on haastava laji ja siksi harjoittelun tulisikin sisältää monipuolisia asioita kuten fyysistä kestävyyttä, lajitaitoa ja -tekniikka sekä lajikuntoa (uinti, pyöräily, juoksu) sekä vaihtojen ripeää toimintaa. Lisäksi ruokailutottumukset, veden juonti ja kisoihin valmistautuminen on harjoittelussa suuressa roolissa.

Oli tavoitteesi triathlonin suhteen sitten uuden harrastuksen aloittaminen, terveellisen elämäntavan ylläpito tai johonkin edellä mainituista kisoista osallistuminen, FitPitiltä löytyy varmasti sinulle sopiva ratkaisu.

 

Ryhmät ja kurssit

Ryhmässä on voimaa! Erilaisilla triathlon-kursseilla pääset oppimaan tehokkaasti ja ammattitaitoisessa valmennuksessa. Kurssirungot ovat suunniteltu valmennustiimin kanssa. Tule, koe ja onnistu.

  • Triathlon uintikerho / pitkän matkan vapaauinti

  • Yhdistelmäkurssi, pitkän matkan vapaauinti + juoksutekniikka

  • Vapaauinnin pienryhmävalmennus

 
Triathlon etävalmennus

Etävalmennus

Triathlonin etävalmennus auttaa sinua löytämään punaisen langan harjoitteluun. Sinulle henkilökohtaisesti suunniteltu ohjelma auttaa pysymään tavoitteessasi ja valmentajamme ovat vain sähköpostiviestin päässä.

FitPitin harjoitusohjelmien takana on tiimi, joka koostuu ammattivalmentajista ja -urheilijoista sekä puoli-ammattilaistriathlonisteista.

Triathlon1.png

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisella valmennuksella saat apua niin uintiin kuin kokonaisvaltaiseen harjoitteluunkin. Henkilökohtainen valmentaja takaa tuloksia altaassa ja altaan ulkopuolella ja pääset tavoitteisiisi nopeammin.

Valmentaja tulee sinun luoksesi sinulle sopivalle paikkakunnalle ja sinulle sopivaan kellonaikaan.
 

 
Triathlon leiri

Avovesiuinti

Tiedätkö miten avovesiuinti eroaa allasuinnista? Avovesiuinnin kursseilla pääset tutustumaan avovesiuinnin saloihin ja treenaamaan lisäksi muun muassa suunnistamista.

Kurssilla opit uimaan paremmalla tekniikalla ja kehittämään rentoa, taloudellista tapaa uida avovedessä. Valmentajana toimii avovesiuinnin ammattilainen. Avovesiuinnin kurssimme ovat kolmen kerran mittaisia intensiivikursseja. 

 
 

 

4.jpg

FitPit järjestää hyvinvointilomia Suomessa ja ulkomailla

Wellness Travel on FitPit Oy:n liikunta- ja hyvinvointilomia tuottava yksikkö. Olisiko sinun aika ottaa hetki itsellesi?

Ensimmäiset matkat ovat myynnissa ja lisää on tulossa - tutustu matkoihin ja varaa paikkasi!


Opetus oli todella hyvää ja tunnit mukavia! Opin paljon ja Ahti sovitti tahdin minulle sopivaksi. Ennen ekaa kertaa pelkäsin pään laittamista veden alle, enkä uskaltanut ottaa kuin yhden tunnin. Heti ekan kerran lopussa halusin kuitenkin tunteja lisää. Nyt rintauinti sujuu hyvin ja vapaauintikin alkaa hahmottua!
— Asiakas
Lapseni on osallistunut Sannan yksityis- ja pienryhmäopetukseen. Sanna on todella kiva ja innostava opettaja, ja uimataidot ovat kehittyneet kovasti. Lapsi on kokenut uimaopettelun mielekkääksi ja saanut paljon positiivista vahvistusta. Suurkiitos siitä! Olemme tyytyväisiä FitPitin toimintaan yleisestikin.
— Asiakas
 

Meidän tiimi