Yksityisopetuksen vahvuudet!

Olen tosissaan reilu pari vuotta vetänyt yksityisiä uinninopetuksia niin lapsille kuin aikuisillekkin. Yksityisopetuksen teho on eriomainen! Kokemukseni pohjalta voin sanoa että uimataidoton lapsi oppii uimaan 4-10 kerrassa yksityisessä opetuksessa, usein kursseilla uimataitoon voidaan upottaa jopa pari vuotta ja neljäkymmentä allaskertaa. Nämä ovat siis lukuja ihan parin vuoden kokemuksella yksityisestä opetuksesta. 

Tekniikan harjoittelukin saa yksityisopetuksessa aivan uudet ulottuvuudet. Valmennan kilpauintia omana harrastuksena ja se on paikka missä olen päässyt kehittymään niin valmentajana, ohjaajana sekä oppinut uinnista tuhansia uusia asioita. Satunnaisesti opetan valmennettaviani yksityisesti ja se miten paljon voi yhdessäkin yksityisessä opetustunnissa antaa uimarille on moninkertainen ryhmäopetukseen verrattuna. useista virheistä päästään tehokkaasti eroon!

Yksityisopetus sekä ryhmäopetus/oma treenaaminen tukevat toisiaan, jos haluat saada vauhtia lisää ja kuntoa ylös niin oma-alotteinen treenaaminen tai ryhmässä treenaaminen ovat ehdottoman tärkeitä tasapainottamaan yksityisopetusta. 

Yksityisen opetuksen aikana minä ohjaajana näen ja tunnen kuinka paljon uinnista voikin saada irti! PALJON! En turhaan halua hehkuttaa tätä keinoa opetella asioita mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä voin suositella sitä jokaiselle! 

Ryhmässä on tietysti aina porukassatekemisen meininki, joka motivoi harjoittelemaan erilailla. Joten vaikka hehkutankin yksityisopetusta maasta taivaisiin niin ryhmäharjoitteluakin ehdottomasti tarvitaan!

-Laura Manninen/FitPit Oy