Meidän uinti-kursseilla tapahtuu

Moikka! Mitä kaikille vesipedoille kuuluu? Toivottavasti hyvää, koska Suomen talvi on kyllä tän viikon tarjoillut parastaan. Aurinkoa ja vähän vaan pakkasta. ihanaa, kevät tulee!

Kiinnostusta meidän kursseille on ja kyselyitä tulee niin ajattelin jakaa vähän infoa mitä oikeesti tapahtuu kun kävellään uimahallin ovista sisään... Mitä sieltä voikaan löytää?

Yksityisopetus on ollut alusta alkaen kaikkien suosikki. Pakko myöntää, että itsekin oon lähtenyt tälle polulle ja oon käyny yksityisopetuksessa niin joogassa kuin juoksussa... Varmasti tulevaisuudessa vielä monessa muussakin hommassa. Se käsittämätön tunne, kun asiat vaan loksahtelee paikalleen kun joku hakkaa sun päätä seinään. Kun 10 kertaa samasta asiasta sanotaan tunnin aikana niin alkaa ymmärtämään, että ehkä tää pitää oikeesti muuttaa. Tunnin aikana ehtii tehdä varmasti 30x enemmän toistoja ja harjoitukset on just sun osaamista kehittäviä. ISO PEUKKU TÄLLE. Suosittelen yksäreitä uintiin kaikkille, ketkä haluaa nopeasti tuloksia. 

Pienryhmät on lähes sama kun yksityisopetus, mietin kauan miten saan kaikille saman tehon ulos altaalla ja tällä tavalla päästään tosi lähelle. Hinta on huomattavasti edullisempi, mutta tuloksia syntyy tosi tehokkaasti. Pienryhmät 5x intensiivisiä settejä ja esimerkiksi jos haluut oppia vaparin perustekniikan niin se on varmasti hallussa tän jälkeen. Samassa ryhmässä voi olla jo kokeneempi uimari tai ihan alottelija, mutta koska tunnilla on vain 2-3 tyyppiä niin valkulla on kyllä aikaa kaikille tasapuolisesti. Rohkeasti siis kokeilemaan!

Ryhmät on meidän uusin juttu. Rehellisesti sanottuna kauan mietin haluanko lähteä tähän hommaan, koska pelkäsin tehokkuuden oppia kärsivän. Mutta nyt jo hetken kursseja vetäneenä näen sen ryhmän voiman, joka ehdottomasti sen isoin etu. Toisekseen niin kyllä se on siitä ohjaajastakin kiinni, jos altaan reunalla oleva valmentaja tietää mitä haluaa ja miten sen haluaa toteuttaa niin homma kyllä rokkaa. Meidän tiimi on täynnä kilpauimareita, joilla on kaikille 10-20 vuoden kokemus urheilusta niin tiedän, että ne osaa ottaa homman haltuun. (PS Osa mun ryhmäläisistä hakkaa jo 1.30 satasia pitkällä matkalla, kun lähtö taso oli jossain 2.10!! Kyllä se toimii, kello ei valehtele!!)

Nää kolme tapaa harjoitella on erilaisia, mutta käsi sydämellä uskon, että meidän porukalla saa kaikissa tulosta aikaiseksi. Ihan uskomattoman hieno tiimi on kasassa. <3