Meiän timanttinen tiimi

Eilen illalla nukahdin niin onnellisena, siihen ajatukseen FitPit:n uimaopeista. En oo mielestäni antanut tarpeeksi arvoa näille ihmisille, jotka meidän tominnassa pyörii ympärillä.

Kun toiminimen muutin osakeyhtiöksi niin se oli iso hyppy tuntemattomaan. Jännitti ja kauhun sekasin tunnelmin aloin miettimään mitä kaikkea tässä nyt pitää tehä. Se oli varma, että halusin antaa asiakkaille edelleen jotain uutta, mahdollisuuden oppia ja luottaa. Jokainen tyyppi, joka tuolla vetää meille opetuksia ja valmennuksia on niin omillaan altaassa, joten ei auta muuta kun luottaa, että jokainen hoitaa hommansa. 

Oon niin monella keinolla yrittänyt varmistaa, että meidän porukassa ei ole vuotavaa aukkoa... Ja nyt voin sanoa että se positiivisen palautteen määrä on uskomatonta. En pystyis tähän ilman meidän huippu-tiimiä. Siksi haluankin kertoa teille minkälainen tiimi on meillä kasassa.

Mira. Miran oon tuntenut varmaan 15-vuotta ja olikin yksi ensimmäisistä kenelle soitin. Haluan sut opettamaan. Mira on liikunnan rakastaja, joka jaksaa treenata ja touhuta ihan käsittämättömiä määriä. PT, crossfitohjaaja, uimaopettaja ja nyt opiskelee itseään fyssariksi.. Alkaa olla yksi kävelevä urheilun tietopankki. Mira pystyy opettamaan ihan pikkulasta ja myös kilpauimaria sekä kaikkea mitä tuohon väliin voi kuvitella. Miran työstä oon ollu alusta asti vakuuttunut. 

Jenny. Jenny on entinen kilpauimari ihan Miran tapaan. Jenny on vakuuttanut mut ihan totaalisesti asiakaspalvelullaan ja taidollaan. Lapset viihtyvät opetuksessa ja aikuisetkin saavat tarvittavan tiedon oppiakseen. Koko elämän mittanen uintikokemus on Jennyllä takataskussa, joten mitä sitä kinaamaan osaako vai eikö osaa. Tekee mieli pomppia tasajalkaa!

Elina. Oulusta pääkaupunkiseudulle muuttanut Ellu on meiän räpätäti. Energiaa ja puhetta riittää; tää tyyppi ei väsy sitten millään. Ellun juttu on joskus kisa-altaassa ollut rintauinti, mutta osaa opettaa lajin kuin lajin. Lapsi, nuori, aikuinen tai isoäiti on Elinan vahvuus. Superhyperdyperpakkaus tämä uimaopemme! <3

Veikko. Veikko on "uusin" opettajamme. Veikon työtä oon altaalla seurannut varmaan 10 vuotta ja salaa toivonut, että saataisiin tää nyrkki meiän porukkaan. Noin kuukausi takaperin sattumalta törmättiin ja tää haave kävi toteen. Veikko tuo meidän tiimiin rauhallisuutta ja malttia. Tieto-taito-taso on sellainen, että KE-LE-PAA! 

Ahti. Ahdin muistan aikanaan kilpa-altailta, koska treenaili lähihalleissa ja tuli seurattua tuloksia. Ahti osaa uida muuten kovaa! Tykkään tyypistä, koska osaa olla niin fiiliksissä asiakkaiden onnistumisista. Yksi vesieläin tämä!!

Noora. Noora on ehkä innostunein uinnista ketä tiedän. Aikuisiällä masters uimariksi ryhtynyt ja kipinän löytänyt. Kokeileppa kysäistä mitä Nooralta mitä Noora tykkää uinnista? :) Koko ajan Noora kehittyy uimarina ja kouluttaa itseään lisää. Mahti uimaope !

Oliivia. Jos jonkun kanssa on helppo olla niin se on Oliivia. Hänen tapa selittää, puhua suoraan ja opettaa on vakuuttavia. Kuten koko muu tiimikin on Oliivia viettänyt käytännössä koko elämänsä vedessä niin kilpauimarina kuin openakin. Huh! 

Vesa. Henna. Reijo. Oskari. Voisin näistäkin kaikista jutella vaikka koko päivän. Näistä tyypeistä löytyy niin SM-kultamitalisti uinnista kuin SM liiga jääkiekon pelaaja. On se sitten uintituurauksia, fyysiikka valmentamista, opettajien opettamista niin täältä löytyy lisää infoa jos se vielä meidän muulta tiimiltä puuttui. 

More coming up soon... 

 

Mä oon ehkä onnellinen minkälaisia ihmisiä on kasattu mun ympärille. Luotan näihin jokaiseen ja ammattitaito mikä yhdessä saadaan aikaiseksi on sellainen, että laittaa hengästyttämään. Haluan siis vaan sanoa KIITOS että ootte ollut mukana rakentamassa uinnista kaikille kivaa ja antoisaa. <3

Käykää kurkkaamassa näiden tyyppien naamat täältä.