Kisa hype ja paluu arkeen

Moi! Oon ollu lomalla. Laskin tossa, että juhannukseen mennessä oli mulla vuoteen 2016 kertynyt tasan KAKSI päivää kun en uimahallilla käynyt. Koen että olin lomani ansainnut. Nyt on ehkä maailman parasta tehä taas tätä hommaa... Ja 3 viikkoa oonkin taas päässyt tekemään mun lempiduunia. Uintia <3 Mistä mun loma oli tehty? Espanjasta, Suomi mökkeilystä, järviuinnista, viinistä, mustikkametsästä ja läheisistä. En edes muista millon viimeksi olis päässy viettämään noin totaali lomaa. 

Mulla olis kauheesti jaettavaa teille, mutta alotan mun triathlonista. Siis siitä on jo hyvä tovi, mutta silti vielä paljon mielessä. Mun ensimmäinen triathlon meni sitten niin, että olin kolme viikkoa kipeänä ennen olympiamatkalle lähtemistä. Heitin käytännössä kolikkoa siitä, että osallistunko vai enkö. Päätin sitten vikana päivänä, että pakko lähteä kokeilemaan...jos jään matkalle niin jään mutten ikinä antais anteeksi itelleni sitä jos en ees yrittäis. Vantaan triathlon: uinti oli helppo ja taisin olla kaikista naisista kolmas kun nousin ylös vedestä. Oli helppo ja kiva olo; vaihdossakin nauratti. Pyöräily meni ihan jees, siihen nähden, että en oo kauheesti ehtiny pyöräillä. Vaikkakin voin samaan hengen vetoon antaa teille vinkin: ostakaa jotkut pehmustepöksyt pyöräilyyn... Ymmärsin miksi pyöräilyhousut on keksitty. No siitä sitten juoksuun. Voi herttileeri ja tittelintuure.... KUOLEMA. Täysi KUOLEMA. Hoin itelleni 10km tätä: avaa rinta, leuka ylös, tikkaa jaloilla, hengitä, kyllä sä pystyt, onko mulla tuntoa jaloissa... ja alusta sama. Se vähäkin tekniikka mitä olin treenannut hajos tuhanneks säpäleeks. Näin mun kannustusjoukon kasvoilta, että ne ei ollu varmoja pääsenkö maaliin. Olin pyörän jälkeen 12, juoksun jälkeen maalissa taisin olla 37.. Tiedänpähän mikä on se laji mihin panostan ensi vuonna!! Mun loppuaika oli 2.46.jotain ja tavotteena oli 2.45, jäin vaan minuutin! Huh. Uinti, pyörä ja vaihdot meni siis paremmin kun oletin. Oon tyytyväinen ja valmis korjaamaan mun virheet ens vuodelle!! Ainakin 10minuuttia pitää lähtee hippulat vinkuen pois ajasta!

Ens kesän kisakalenteria:
1. 17.6 Vantaa Triathlon (olympiamatka)
2. 13-15.7.2017 Joroinen (puolimatka)
3. Heinäkuun lopussa Viikinkisaaren ympäriuinti (avovesi 2,1km)
4. Elokuun alussa avovesin SM-kisat (3km)
5. Minne kannattaa lähteä spritti triathlonille?

Törmäänkö teihin jossain näistä ens kesän tapahtumista? Ja pliiiiis suosituksia hyvistä kisoista tänne päin, koska mä oon ihan kisa hypessä! 

 

Kuva kertokoon kaiken kuusijärveltä:

Jalat kuoli.

Jalat kuoli.

Mun työhommat vähän muuttuu ja lopetin oman henkilökohtasen ryhmän valmentamisen hetkeksi. Ehkä vaikein päätös mitä on joutunu vähään aikaan tekemään, mutta usein niiden vaikeiden päätösten takana on jotain hienoa ja kivaa. En oo ikinä eläny aikaa jollon mulla ei olis viikonloput täynnä kisoja ja leirejä, nyt mulla on aikaa keksiä viikonlopuille jotain muuta. Lähen ite uimaan masters-porukkaan (hah, en mä pitkälle päässy...), alotan säännöllisen joogaamisen porukassa ja lopulle ajalle mä en oo vielä keksiny käyttöä. IHANAA! Tähän samaan hengenvetoon voin lyödä vetoa, että noin 11kk ja oon takasin valmentamassa :D Vaihtelu virkistää ja kerrankin elämässä oon osannu ehkä painaa STOP-nappia. Aion hengittää hetken. Ei aina tarvii suorittaa 24/7 vai mitä!!!!? :P

Kroppa on ihan kesäloma kunnossa, jotain epätoivosta oon heilutellu, mutta on ihanaa palata arkeen: töihin ja säännölliseen urheiluun. TOIVOTTAVASTI TÖRMÄILEN TEIHIN KAIKKIIN UIMAHALLILLA  JA JOS USKALLATTE TULKAA VETÄSEE HIHASTA JA HÖPÖTTÄÄ. JOOHAN!?