Kesä FitPitillä - Tuu mukaan!

Heippa!

Kevät on täällä, eikä mene kauaa, että kesäkin on tuloillaan. FitPitin kesän kurssit ovat jo myynnissä ja tässä pieni esittely niistä. Kurssit ovat kolmen kerran intensiivikursseja, joilla käydään perusasiat tehokkaasti läpi. Lyhyillä kursseilla pääset kokeilemaan, tuntuuko uinti omalta lajilta, jos pidemmälle kurssille osallistuminen tuntuu liialta. Vaikka uintimaailma olisikin jo tuttu, tarjolla on myös erikoisempia vaihtoehtoja, jos vapaauinti tuntuu tylsälle. Testaa rohkeasti esimerkiksi perhosuintikurssia! Kurssit järjestetään Käpylässä ja tarjolla on tekemistä kaikille vauvasta vaariin.

Lapsille:

 • Alkeet - Tällä kurssilla ei tarvitse osata mitään, sillä liikkeelle lähdetään nollasta.

 • Jatko - Kun sukeltaminen onnistuu, on jatko-kurssi oikea paikka

 • Alkeistekniikka - Alkeistekniikka-kurssilla muutama metri uintia sujuu jo ja päästään harjoittelemaan syvempäänkin veteen.

 • Tekniikka - Tekniikassa tutuksi tulee vapaauinti, selkäuinti; "ihan oikeita uintitekniikoita”

 • KESÄLEIRIT - Kesäkuun kolme ensimmäistä viikkoa Käpylässä pyörivät kesäleirit. Leireillä järjestetään monipuolisesti tekemistä liikuntaan, uintiin ja taiteeseen liittyen. Sään mukaan olemme sisällä ja ulkona.

Aikuisille:

 • Avovesi - Avovedessä aikuiset pääsevät harjoittelemaan vapaauinnin alkeita ja jatkoa. Lisäksi tarjolla on avovesikursseja myös triathlonin harrastajille. Näillä kursseilla perustekniikka on jo hallussa ja hiotaan nimenomaan avovesitekniikkaa. Luonnonveden kursseja järjestetään Hietsussa, Kuusijärvellä ja Kaitalammella.

 • Alkeet - Tällä kurssilla lähdetään nollasta ja opetellaan pysymään pinnalla. Alkeisiin voi ilmoittautua, vaikka vesi elementtinä hiukan jännittäisikin.

 • Alkeisjatko - Osaat uida jo 25 metriä ja olet jo sinut veden kanssa elementtinä. Tämä on sopiva kurssi, jos pinnalla pysyminen ei tuota ongelmia, mutta tekniikka- tai vapariryhmä on liian haastava.

 • Tekniikka - Käydään kurssilaisten toiveiden mukaan läpi vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Joskus toiveena on jopa perhosuinti.

 • Vapaauinti - Vapaauinnista innostuneille on kaksi tasoa: alkeet ja jatko. Alkeet ovat oikea valinta silloin, kun vapaauinnista ei vielä ole kokemusta. Jatko-kurssille silloin, kun alkeet ovat hallussa.

 • Rintauinti - Tällä kurssilla keskitytään vain ja ainoastaan oikeaoppiseen rintauinnin tekniikkaan.

 • Perhosuinti - Kolmen kerran kurssilla opitaan perhosuinnin salat. Ei se oikeasti niin vaikeaa ole ;)

Tuu mukaan oppimaan uusia uintijuttuja. Jos mietityttää, mikä kurssi sopii just sulle, laita meiliä uimaopetus@fitpit.fi. Nähdään altaalla!

-Sanna