Mun arkipäivä

Heippa!

FitPitillä tapahtuu uinnin lisäksi myös paljon muuta. Tavallinen työpäivä itselläni ei suinkaan koostu ainoastaan altaalla opettamisesta, vaan päivän aikana tulee puuhasteltua myös suunnittelua ja esimerkiksi nettikauppaa. Tässä postauksessa pääsette mukaan mun tavalliseen maanantaihin, johon sisältyy töitä ja tietty treeniä :)

Maanantai 18.2.2019

Klo 6:15 Herätys, aamutoimet ja töihin lähtö:

Aamiaiseksi lasi vettä, iso lautasellinen puuroa ja smoothie. Tykkään syödä aamiaisen rauhassa, koska päivät ovat yleensä niin pitkiä, että pieni rauhoittuminen tekee aamulla hyvää. Aamutoimiin kuuluu myös eväiden valmistelu ja repun pakkaaminen koko päiväksi. Kahvin hörpin työmatkalla.

Perinteinen puuro mehukeitolla ei ole mun juttu. Tänään puuron päällä oli mantelirouhetta, mustaherukoita ja pikkuisen tummaa suklaata, nam!

Perinteinen puuro mehukeitolla ei ole mun juttu. Tänään puuron päällä oli mantelirouhetta, mustaherukoita ja pikkuisen tummaa suklaata, nam!

Klo 8-11:15 Toimistolla

Toimistolla mun heiniä on uintikauppa.com. Päivän aluksi tsekkaan uintikauppaan tulleet tilaukset ja pakkaan ne valmiiksi. Aamun toinen tehtävä on käydä läpi Finis:n uusi tilaus ja laittaa tuotteet paikoilleen, sekä lisätä nettikauppaan. Samalla natustelen välipalaksi muutaman hedelmän ja vähän pähkinöitä.

11:15 Ohjaus

Yhdentoista jälkeen lähden uimahallille ohjaamaan yksityistunnin. Tunnin aiheena starttihyppy, kivaa!

13:15 Lounas

Lounas sisältää eilistä pastaa, pähkinöitä ja pari porkkanaa.

13:45 Toimisto

Suunnittelen tulevan viikon ohjaukset ja valmistaudun lähtemään Tikkurilaan, jossa minulla on ensin yksi ohjaus ja sen jälkeen vielä omat treenit. Ennen ohjausta syön välipalaksi vielä eväsleivän, jotta jaksan loppuillan.

15:15-16 Ohjaus

Päivän viimeinen ohjaus ja samalla myös viimeinen työtunti. Tämän jälkeen alkaa oma aika, joka kuluu itselläni uintiin.

16-19 Omat treenit

Oma treeni koostuu tänään (ja oikeastaan joka päivä) kahden tunnin uinnista, jonka perään menen vielä tunniksi salille. Kilpauimarina treenitunteja kertyy viikkoon melkoinen määrä.

975495E7-CA14-4268-9FA9-53496C3CB323.JPG

20:30

Kotiin päästyäni laitan iltapalaa, joka on tällä kertaa munakas pinaatilla ja tomaatilla. Laitan treenikamat kuivumaan ja pakkaan huomiset tavarat. Ennen nukkumaanmenoa venyttelen ja teen pienen putkirullauksen. Nukkumaan tähtään klo 22 aikoihin. Normaalit arkipäivät on mulla niin touhukkaita, etten pidempään jaksaisikaan valvoa :)

Miltä sun tavallinen arkipäivä näyttää? Kiinnostaisiko toinen tämäntyyppinen postaus esimerkiksi kisapäivästä/-viikonlopusta tai lauantaista, joka on itselläni kova treenipäivä.

Aurinkoista viikkoa jokaiselle!

-Sanna