FitPit Oy

FitPitin historiaa haluaisin vähän jakaa, jotta meidän taustat on helpompi ymmärtää. Äiti vei minua vauvauintiin kun olin reilu puolivuotias ja sillä tiellä olen edelleen. Olen itse uinut kilpaa 10-vuotta ja altaan reunalla on valmennus/opetusvuosia kertynyt pian 12. Uimaopetus Laura Manninen oli toiminimi, jolla harjoitin yksityisopettamista kaksi vuotta. Näiden kahden vuoden aikana en ole ikinä aikaisemmin nauttinut opettamisesta yhtä paljoa kuin nyt. Yksityisessä opetuksessa sain antaa asiakkaille niin paljon enemmän ja pääsin kehittämään uusia innovatiivisia keinoja opettamiseen. 

Valmennan edelleen kilpauintia nuorille ja harrastan liikuntaa säännöllisesti. Lajeina on itsellä ollut uinti, jalkapallo, rytminenvoimistelu, nyrkkeily, jooga ja perus lenkkeily sekä kuntosali. Urheilu on mulle itselle se juttu, mikä pitää päivät hyvinä ja antaa virtaa. FitPitin tiimi onkin kerätty tälläsistä urheiluun hurahtaneista aikuisista, jotka todella tekevät työtänsä siksi, että urheilu on vaan uskottaman hauskaa!

Itsellä ei ole ollut mitään niin hienoa työtä kuin tämä, täällä pääsee antamaan ihmisille uusia elämyksiä ja mahdollisuuden oppia jotain uutta. Opettaessa pääsen kehittämään itseäni opettajana ja valmentajana päivittäin, voin aina olla parempi vetäjä huomenna. Näen itse päivittäin altaalla kuinka paljon voi toiselle ihmiselle antaa kun opetus on oikeasti hyvää ja hauskaa. 

Uinti on usein koulussa se vähiten pidetty liikuntamuoto, mutta uskon että siitäkin voidaan tehdä yhdessä ihan erilaista. Vesi on oikeasti tosi mahtava elementti ja Suomessa pitäisi jokaisen ihmisen päästä nauttimaan siitä. Toivonkin, että voin jakaa tätä uinnin riemua uima-altaalla mahdollisimman monelle, KOSKA SE ON OIKEESTI HAUSKAA!

- Laura Manninen