minä ja mun yli 2000 opetettua

Tänään on perjantaaai! Taas on viikko johonkin sujahtanut. Aamupäivän rullailin Espoossa ja siinä suihkussa mietin mun kaikkia vanhoja asiakkaita, valmennettavia ja kurssilaisia. Semmonen lämpö täytti rintakehän! Huh huh, olen 25-vuotta vanha ja näin uskomatonta hommaa teen! 

Kilpauimarini aloittivat syksyn kisailun ja koko porukka on taas ihan liekeissä! Valmentaminen on itselle niin tärkeä harrastus, josta en luovu vaikka mikä olisi. Samalla se antaa kaikki mahdolliset eväät itsensä kehittämiseen. Junnuporukka mikä mulla on koostuu kolmestatoista uimarin alusta, jotka on 9-14-vuotiaita. Niistä kaikista tulee vielä jotain jonain päivänä! Ei välttämättä uimareita, mutta supertyyppejä ainakin. Jokaisen itseluottamus on kasvanut päivä päivältä ja tahtotila alkaa olla parempi kuin monella aikuisella. 

Sitten yksityisopetuksessa olevat tyypit ovatkin 4-60-vuotaita tällä hetkellä. Nelivuotiaan kanssa päästään pian isoon altaaseen, ja se huojennus mikä vanhemmilla alkaa löytyä. MEIDÄN LAPSI OSAA KOHTA UIDA. Kesän touhut muuttuvat ja järven rannalla ei tarvitse olla sydän syrjällään kun tietää, että lapsi osaa. Eräs mummo taas haluaa päästä uimaan lastenlastensa kanssa ja ei suostu olemaan näitä kehnompi uimaan. Hymy hyylilla harjoitellaan ja opetellaan sukeltelua. Triathlonisteja, joilla on isoja tavotteita ensi kesälle. Kuntouimareita, jotka haluavat kehittää tätä hyväksi treenilajiksi. Selkä- ja olkapääleikkauksista toipuvia ja nivelvaivaisia, jotka treenaavaat uintia koska se vahvistaa! Kaikkien kroppa kestää ja Uinti on oikeesti kaikkien juttu! 

Tää onnellisuuden määrä mikä tästä tulee niin on kaikkein tärkeintä. Aina kun yksi ihminen tajuaa, jonkun uuden asian vedessä. ÄÄÄÄÄ. Se oli siinä, se klikkaus päässä ja kroppa sujahtaa oikeaan asentoon. USKOMATONTA! Mä pääsen jakamaan sen kokemuksen, se on mulle tärkeetä, se on mun "duunin" suola. Joka päivä mun rinnassa tuntuu se oppimisen ja onnistumisen kokemus. Se hymy mikä mun kasvoille nousee tulee jostain paljon syvemmältä! 

Mikä mun haave on? Se on sellanen, että mä opettaisin jokaisen uimataidottoman suomalaisen uimaan! Kaikki osaisi uida ja kaikki nauttisi siitä! Se vois olla mahdollista? Voisko? Haluun jakaa tän fiiliksen kaikkien kanssa, sitä mä toivon tänä vuonna joulupukilta! 

Mahtavaa viikonloppua ja jos sataa vettä niin uimahallissa on aina tropiikki!