Avovesiuinti

Avovesiuinti eroaa allasuinnista monella tapaa ja näillä kursseilla pääset tutustumaan avovesiuinnin saloihin ammattilaisen opastuksella. Tiesitkö, että avovesiuintia suositellaan aina tekemään porukassa, jotta uinti on turvallista? Entä miten suunnistetaan Suomen pimeissä järvissä? 

Kurssilla opit uimaan paremmalla tekniikalla ja kehittämään rentoa, taloudellista tapaa uida avovedessä. Valmentajana toimii avovesiuinnin ammattilainen. Avovesiuinnin kurssimme ovat kolmen kerran mittaisia intensiivikursseja. 

Vuoden 2019 avovesikurssit starttaavat toukokuussa. Varaa paikkasi ajoissa!

Uintikurssi.jpg

kuusijärven ryhmä 

Kuusijärvellä uidaan samoja reittejä mitä Vantaan triathlonilla kisataan. Kuusijärvi on suosittu avovesiuintipaikka! Kurssilla harjoitellaan avovesiuinnin tekniikkaa, opetellaan suunnistusta luonnonvesissä ja kehitetään matkauinnin ominaisuuksia. Uimataitovaatimus on 300m yhtäjaksoinen vapaauinti (krooliuinti).

Milloin?
Ryhmä 1: Ma 12.8-26.8.2019 klo 20:15-21:00 (paikkoja jäljellä: 5)
Hinta: 45€ / 3 kertaa

_C4A8597.jpg

kaitalammen ryhmä

Kaitalammen avovesiryhmä pääsee treenaamaan luonnon rauhassa, vaikka sijainti onkin lähellä Espoon asuinalueita. Treenaamme avovesiuinnin tekniikkaa, opettelemme suunnistusta ja kehitämme matkauinnin ominaisuuksia. Uimataitovaatimus on 300m yhtäjaksoinen vapaauinti (krooliuinti).

Milloin?
Ryhmä 1: Ti 13.8-27.8.2019 klo 17:45-18:30 (paikkoja jäljellä: 1)
Hinta: 45€ / 3 kertaa

HUOM! Järjestämme myös vapaauinnin alkeet kursseja luonnonvesissä. Tarkista kurssien aikataulu: