Aikuisten pienryhmäopetus

 
 
_C4A8583.jpg
 

Pienryhmäopetus takaa tehokkaamman tavan oppia uutta, mutta on kuitenkin huomattavasti edullisempi vaihtoehto yksityisopetukseen nähden.

FitPitin pienryhmät ovat kahden henkilön ryhmiä joissa opetellaan uinnin perustekniikkaa sekä taloudellista uintitapaa ammattivalmentajan ohjauksessa. Kahden henkilön ryhmäkoko mahdollistaa valmentajan sataprosenttisen keskittymisen, joten tavoitteita saavutetaan tehokkaasti. 

 

KUNTOUIMARI, TRIATHLONISTI TAI VASTA-ALKAJA, TÄMÄ ON TEHOKAS TAPA OPPIA!

Pienryhmäopetusta on tarjolla Helsingissä (Mäkelänrinne ja Pasila), Espoossa (Kilo) sekä Turussa (Turun uimahalli), voit kysyä omaa pienryhmää omalle paikkakunnallesi. Pienryhmiä voidaan järjestää myös esimerkiksi pariskunnille, ystäville tai työkavereille. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli haluat kasata oman pienryhmän. Huomioithan, että FitPitin pienryhmiin vaaditaan kaksi henkilöä, jotta ryhmä toteutetaan. 

 
 
 

Aikuisten tekniikkaryhmä (tekniikka) 2 henkilöä ryhmässä

Uinti on tekniikkalaji, jossa pienellä tekniikkakäsityksellä pääsee paljon pidemmälle kuin uimalla järjettömiä kilometrejä. Pääpaino harjoittelussa on vapaauinnissa mutta kurssin aikana käydään myös rinta- ja selkäuintitekniikoita läpi.

Kurssin tavoitteena on löytää oikeaoppisempi uintitekniikka ja ergonominen tapa uida. Ohjaajana toimii entinen kilpauimari, jolta saat paljon lajispesifistä tietoa. Rohkeasti mukaan tekniikkatunneille - harjoituksia eriytetään eri kuntotason ja uintitaustan mukaan. (Vaatimus 100m uimataito.)

Aikuisten vapaauintitekniikkaryhmä (vapari) 2 henkilöä ryhmässä

Vapaauintiryhmässä harjoitellaan vapaauinnin perustekniikkaa ja tavoitellaan taloudellista uintia. Kurssilla keskitytään vapaauinnin hengitysrytmiin ja hengitystekniikkaan; käsiveto- ja potkutekniikkaan; oikeaoppisen rytmitykseen sekä kunto- ja kestävyysominaisuuksien treenaamiseen. 

Ohjaajana toimii kilpauintitaustainen valmentaja. Tämä kurssi soveltuu myös erinomaisesti triathlonisteille ja kuntouimareille. (Vaatimus 100m uimataito) Tervetuloa mukaan.

Mikäli olet maksamassa liikuntaetuuksilla, tutustu maksuohjeisiin täältä.